Δελτίο Τύπου του Πολιτιστικού Συλλόγου Δονούσας "ΠΟΣΕΙΔΩΝ"

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός των μονοπατιών στη Δονούσα

  • Κυριακή, 9 Απριλίου, 2017 - 12:08

Ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία ο ετήσιος καθαρισμός μονοπατιών στη Δονούσα το τριήμερο 1 με 3 Απριλίου. Στο διαδικτιακό κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δονούσας "ΠΟΣΕΙΔΩΝ" ανταπροκρίθηκαν συνολικά 35 εθελοντές οι οποίοι σε συνεργασία με τα μέλη του

Συλλόγου προχώρησαν σε διάνοιξη νέων μονοπατιών επεκτέινοντας το ήδη υπάρχον Δίκτυο Διαδρομών Πολιτιστικού Ενδιαφέροντος του νησιού.

Η δράση ήταν αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας του Πολιτιστικού Συλλόγου της Δονούσας, της Ένωσης Δονουσιωτών Κυκλάδων, της Δημοτικής Κοινότητας Δονούσας, της τοπικής Εκκλησίας, της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, των επιχειρηματιών και κατοίκων του νησιού. Πιο συγκεκριμένα όλοι οι εθελοντές φιλοξενήθηκαν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενώ με το πέρας των εργασιών υπήρχε φαγητό για όλους στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Σταυρού.

Αυτή ήταν η δεύτερη χρονιά της συγκεκριμένης δράσης η οποία και θα συνεχιστεί καθώς θεωρούμε την ανάδειξη των μονοπατιών και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος ως τη μοναδική εγγύηση διαρκούς, ισορροπημένης και ήπιας ανάπτυξης ενός τόπου.

Ραντεβού λοιπόν από τώρα για τον Απρίλη του 2018!

Ετικέτες: