Εκδήλωση του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Σύρου – Ερμούπολης από την Hellenic Seaways

Προσφορά ήθους και αξιοπρέπειας

  • Τρίτη, 11 Απριλίου, 2017 - 06:25

Τους ωφελούμενους του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης φιλοξένησε στο café ΜΕΓΑΡΟΝ η ακτοπλοϊκή εταιρεία Hellenic Seaways, σε μια μικρή εκδήλωση, ενόψει του Πάσχα.

Στο πλαίσιο του ψυχαγωγικού χαρακτήρα των δραστηριοτήτων του Κέντρου, εκπαιδευτές και ωφελούμενοι πραγματοποιούν κάθε εβδομάδα έξοδο σε επιχειρήσεις εστίασης της πόλης, οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών (πρόσβαση για αναπηρικό καροτσάκι, wc στο υπόγειο κ.α).

Σε μία από τις βόλτες τους, οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ είχαν την χαρά και την τιμή να γνωριστούν με το διευθυντικό στέλεχος της Hellenic Seaways κ. Μανόλη Νιώτη, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να προσφέρει κεράσματα στα παιδιά.

«Πρόκειται για έναν ευγενέστατο κύριο με συναισθηματικό απόθεμα και ευαισθησίες», σημείωσε η Διευθύντρια του Κέντρου, Μόσχα Κοντορούση. «Από την πρώτη επαφή μαζί του, έχω να πω τα καλύτερα, για την αξιοπρέπεια, τον τρόπο με τον οποίο μιλάει για τα άτομα με αναπηρία και τη γενναιοδωρία του. Είναι σημαντικό στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, να υπάρχουν άνθρωποι, όπως ο κ. Νιώτης, που προσφέρουν αυτοβούλως, με διακριτικότητα και ευγενή αισθήματα την βοήθειά τους για να δώσουν χαρά και δύναμη σε μέλη της τοπικής κοινωνίας που τη χρειάζονται», κατέληξε η κ. Κοντορούση, απευθύνοντας θερμές ευχαριστίες τόσο στον κ. Νιότη και την Hellenic Seawyas, όσο και στον ιδιοκτήτη του «Μέγαρον café-bar» Γιώργο Ζορμπάνο.