Κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων Νεωρίου για την Εργατική Πρωτομαγιά

  • Κυριακή, 30 Απριλίου, 2017 - 10:50

Με λιτή ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του Νεωρίου καλεί τα μέλη του να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση της 1ης Μαΐου, δίνοντας ραντεβού τη Δευτέρα το πρωί (10.00) στην πύλη του Νεωρίου. 

Η ανακοίνωση

Συνάδελφοι, μετά τα γνωστά χθεσινά (σσ.της Παρασκευής) γεγονότα αποδείξαμε σε όλους ότι όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά . Με σωστή στρατηγική και συγκεκριμένο πλαίσιο απαιτήσεων έγινε η επανένωση του ρεύματος στο ναυπηγείο μας, καταφέρνοντας έτσι σε πρώτη φάση τον στόχο μας .
Καλείστε όλοι να είσαστε παρόντες την Εργατική Πρωτομαγιά στις 10 : 00 το πρωί στην πύλη του ναυπηγείου να γιορτάσουμε αυτήν της ημέρα της ιστορίας που βάφτηκε με εργατικό αίμα και να οργανωθούμε για τον καθημερινό αγώνα που θα δίνουμε για τα δίκαια αιτήματα μας.
Καλείστε επίσης σε καθημερινή βάση όσοι δεν ανήκετε στο μόνιμο προσωπικό ( που εξυπακούεται ότι θα είναι ) να είσαστε παρόντες στις 9:00 το πρωί στην αίθουσα συνελεύσεων , να ενώσουμε τις φωνές μας , και να παίρνουμε αποφάσεις για τους καθημερινούς στόχους και αγώνες που θα δίνουμε , μέχρι να γίνει η πολυπόθητη μετάβαση.
Σας ενημερώνουμε επίσης θα δηλώνουμε γραπτώς την παρουσία μας στην αίθουσα συνελεύσεων για χρήση του σωματείου .