Ευχαριστήριο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου - Αντιπάρου

Η επιτυχία των αιμοληψιών, αποτέλεσμα ολοπρόθυμης συμμετοχής

  • Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2017 - 10:24

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου - Αντιπάρου ευχαριστεί θερμά τα μέλη του για την προσφορά τους στην εαρινή αιμοληψία, που δώσανε το παρόν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, με 523 συμμετοχές, προσφέροντας 443 φιάλες αίματος. Παράλληλα κατά τη διάρκεια της αιμοληψίας, έγινε εγγραφή 79 νέων μελών εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

      Η επιτυχία των αιμοληψιών στα νησιά μας οφείλεται στη δική σας ολοπρόθυμη συμμετοχή, που σε αυτή την αιμοληψία δεν ήταν η αναμενόμενη. Δεν θα εστιάσουμε στα αίτια (απεργία ΠΝΟ, τριήμερο Αγίου Πνεύματος, απορριφθέντες αιμοδότες για διάφορους λόγους, κ.α.), αλλά θα επικεντρωθούμε στη δικιά σας ευαισθητοποίηση, για να αποδείξουμε ότι δεν παύσατε να δίνετε το παρόν στη Ζωή. Το τελευταίο διάστημα οι ανάγκες σε αίμα έχουν αυξηθεί. Ο Σύλλογος μας κάνει τεράστια προσπάθεια για να μπορέσουμε να έχουμε αυτάρκεια αίματος. Καλό είναι λοιπόν να συνειδητοποιήσουμε, ότι  δίνοντας αίμα  είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε.

       Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω:                                        

Το κλιμάκιο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», το Κέντρο Υγείας Πάρου, το Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Αντιπάρου, το Σύλλογο Γυναικών Αντιπάρου, τη κοινοπραξία Φέρυ-μποτ, τη Πρωτ/θμια Σχολική Επιτροπή, τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου, τα ΜΜΕ  και όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εαρινής αιμοληψίας.