Πανοραμικά... πλάνα των εντυπωσιακών θαλαμηγών στην Ερμούπολη [Video]

  • Τρίτη, 13 Ιουνίου, 2017 - 06:21

Εναέριες λήψεις που συνθέτουν ένα μοναδικό βίντεο με τις πολυτελείς θαλαμηγούς που προσέγγισαν το Σαββατοκύριακο στην Ερμούπολη έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι διαδικτυακοί αναγνώστες με φόντο την αξιόλογη δουλειά της RePlay Media.

 

Luxury Yatchs in Syros Port

Εικόνες απο το λιμάνι της αρχοντικής Ερμούπολης που θα θέλαμε να βλέπουμε συχνότερα. θα τα προτιμούσαμε διπλα - δίπλα ''φωτογραφικά'' άλλα και έτσι μας αρέσουν... #RePlayMediaSyros #markostrakas #yacths #aerialcinematography #aerialphotography #wearesyros #BelieveInSyros #MagicalSyrosIsland #travelWhereYouLive

Δημοσιεύτηκε από RePlay Media στις Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

 

H ιστορική Ερμούπολη που αποτέλεσε πόλο έλξης εφοπλιστών και σημαντικών προσώπων του χώρου της οικονομίας και της τέχνης, από το απόγευμα της Παρασκευής μάλιστα, οι οποίοι και κατέπλευσαν με τα κότερά τους στο λιμάνι της Σύρου, αποτυπώθηκε εντυπωσιακά στο παρακάτω βίντεο, το περιεχόμενο του οποίου αναδεικνύει στο σύνολό του την αρχοντική ομορφιά της πόλης.

Tο σύνολο του παραλιακού τμήματος όπου μπορούν να προσεγγίζουν και να “δένουν” τα yachts καταγράφεται πανοραμικά και προβάλλει την εικόνα που αν μη τί άλλο έχει ανάγκη να αντικρίζει συχνότερα η Σύρος.