Προετοιμασία για τη διεξαγωγή της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ιστορικό κέντρο, το “Νησάκι” και τα χωριά

Η Σύρος σε ρυθμούς Τριάθλου

Οι προετοιμασίες για την υποδοχή της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης “2nd Trimore Syros Triathlon” που διοργανώνεται τις προσεχείς ημέρες στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων έχουν ήδη ξεκινήσει, με τις πρώτες εργασίες διαμόρφωσης κατάλληλων αρκετών χώρων να βρίσκονται σε εξέλιξη και να προωθούνται συστηματικά και ειδικότερα, στη θέση “Νησάκι”.

Εξ αυτού του λόγου, ήδη ένα τμήμα στην ανωτέρω περιοχή της Ερμούπολης έχει αποκλειστεί ώστε να μην εισέρχονται οχήματα και δίκυκλα, ενώ επιπρόσθετα, γνωστοποιήθηκαν και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν προσωρινά για τις ημέρες της Παρασκευής και του Σαββάτου σε όλη την έκταση των περιοχών του νησιού, όπου και θα λάβουν χώρα οι αγώνες.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την υπ’αριθμ 2501/1/102-α΄απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων: Α. Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 και κατά τις ώρες 9:30 έως και 12:00, στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας από το Μέγα Γιαλό προς τη Βάρη και συγκεκριμένα από την περιοχή “Αχλάδι” μέχρι την περιοχή “Αγ. Αντώνιος”, η κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων θα πραγματοποιείται από το ανοιχτό ρεύμα κυκλοφορίας με ιδιαίτερη προσοχή και χαμηλή ταχύτητα. Επιπλέον, απαγορεύεται η κίνηση παντός οχήματος ως ακολούθως: α. Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και κατά τις ώρες 7:30 έως και 13:00, από το ΙΚΑ Σύρου και επί των οδών Νικ. Μανδηλαρά - Ηρώων Πολυτεχνείου- Κάτω Μάνα - διασταύρωση Αζολίμνου - Βάρη έως και την ευθεία του Μ. Γιαλού. β. Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και κατά τις ώρες 7:30 έως και 13:00, στις οδούς Θυμάτων Σπερχειού- Πρωτοπαπαδάκη- Πλατεία Τσιροπινά, Απόλλωνος- Λαδοπούλου, Μπαμπαγιώτου- Μαυροκορδάτου- Αγίου Δημητρίου έως τον Άγιο Δημήτριο- Μερκούρη- Αγίου Νικολάου- Ροΐδη. γ. Το Σάββατο 17 Ιουνίου2017 και κατά τις ώρες 18:00 έως 20:30, από την Πλατεία Μιαούλη (Χίου- Στ. Πρωίου- Νικ. Μανδηλαρά- Πλατεία Ηρώων- Ασημομύτη- Α. και Ε. Μπαρμπέτα – Γ. Γουλανδρή) έως και την οδό Αλ. Παναγούλη. δ. Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και κατά τις ώρες 18:00 έως 20:30, στις οδούς Ερμού- Πρωτοπαπαδάκη- Καλομενοπούλου- Λαδοπούλου- Μπαμπαγιώτου-Μαυροκορδάτου -Αγίου Δημητρίου. Σημειώνεται πως, η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από παράλληλες οδούς.