Επιδείνωση του καιρού από τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου

  • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου, 2017 - 06:21

Μεταβολή του καιρού θα σημειωθεί από το πρωί της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου 2018, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε την Κυριακή. Από τα βορειοδυτικά της χώρας θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται κατά τόπους να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 23/10, τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν αρχικά το βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Μακεδονία και μέχρι το μεσημέρι τη Πελοπόννησο, την κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία και τη κεντρική Μακεδονία.

Από το απόγευμα και μετά, θα επηρεαστούν η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν η Κρήτη και οι ανατολικές Κυκλάδες.

Την Τρίτη (24/10)

Η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην αρχή της ημέρας η Κρήτη και η ανατολική Μακεδονία.

Προς το βράδυ και πάλι η ανατολική Μακεδονία, η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), τα υπόλοιπα νησιά του βορείου Αιγαίου και πιθανόν τη νύχτα οι Σποράδες.

Οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά περιόδους στις περισσότερες ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας και την Τετάρτη (25/10).