To bazaar του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ εντυπωσίασε για 5η χρονιά

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν για πέμπτη συνεχή χρονιά οι χειροποίητες δημιουργίες των ωφελουμένων του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ερμούπολης, στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο bazaar τους.

Το παζάρι του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία της Σύρου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Πλατεία Μιαούλη, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων Με Αναπηρία, η οποία εορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να βρουν κηραλοιφές, μαρμελάδες, τσάντες με πλεκτά μοτίβα, στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στεφάνια για το δέντρο, μαρμαράκια με την τεχνική του decoupage, γιρλάντες και πολλά ακόμα χειροποίητα προϊόντα.

Οι προετοιμασίες του παζαριού ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκαν μία εβδομάδα πριν από την πραγματοποίηση του bazaar. 

Σύμφωνα με την υπεύθυνη του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ερμούπολης, Μόσχα Κοντορούση, πρόκειται για μία δράση που ευχαριστεί πολύ τους ωφελούμενους, καθώς γνωρίζουν ότι οι χειροτεχνίες και οι δημιουργίες τους τυγχάνουν πάντοτε της θερμής αποδοχής από την τοπική κοινωνία της Σύρου.