Η Σύρος υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα

  • Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2017 - 12:24

Μετά από την επιτυχημένη τελετή έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων  του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Όλο το νησί μια γιορτή», κατά τη διάρκεια της οποίας φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Μιαούλη, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα παιδιά από τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του νησιού μας, τα οποία συμμετείχαν στο εορταστικό κλίμα, υιοθετώντας ένα δεντράκι και τα οποία εξέφρασαν για μία ακόμη χρονιά την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία τους, χαρίζοντας απλόχερα δώρα σε άλλα παιδιά που έχουν περισσότερη ανάγκη, καθώς και τους εκπαιδευτικούς για την άψογη συνεργασία τους τόσο κατά το προηγούμενο διάστημα όσο και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Οφείλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε εγκάρδια και να συγχαρούμε την Παιδική Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων, γιατί μας ταξίδεψε με τις υπέροχες μελωδίες της στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων, τους εξαιρετικούς παρουσιαστές μας Χριστίνα Παναγιωτοπούλου και Γιώργο Ρούσσο, οι οποίοι με το αμείωτο κέφι και την ετοιμότητά τους απογείωσαν την εκδήλωση, καθώς και τον κ. Γιάννη Ξαγοράρη και την κα Ρούλα Πανούσου, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους στα δρώμενα μας έφεραν τον Βόρειο Πόλο στην Πλατεία μας.

Ολόθερμες ευχαριστίες αξίζουν στους χορηγούς μας για την πολύτιμη αρωγή τους, όπως επίσης και το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, το Αστυνομικό Τμήμα Ερμούπολης και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την ετοιμότητά τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε να απευθύνουμε στους Προσκόπους Σύρου, όλους ανεξαιρέτως τους εθελοντές μας που για μία ακόμη φορά έδωσαν δυναμικό «παρών», καθώς και στους υπαλλήλους του Δήμου μας, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Τέλος, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, δίνοντας ψυχή και ζωντάνια την εκδήλωσή μας και κυρίως εκφράζοντας την αλληλεγγύη του προς τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.