Ευχαριστήριο Μήνυμα της Κάριτας Σύρου

  • Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, 2017 - 14:57

Η Κάριτας Σύρου, Φορέας της Καθολικής Εκκλησίας στη Σύρο για την άσκηση της Φιλανθρωπίας, εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους τους Εθελοντές -Γυναίκες και Άνδρες-, που με περισσή αγάπη και υπέρμετρο ζήλο, εργάστηκαν ανιδιοτελώς επί πολλές ημέρες για την οργάνωση του ΠΑΖΑΡΙΟΥ, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων που η Κάριτας θα διαθέσει για την ανακούφιση απόρων Αδελφών μας, πολλοί από τους οποίους στερούνται και αυτών, ακόμη, των βασικών αγαθών για την επιβίωσή τους.

Είχε επιτυχία το Παζάρι, συγκριτικά με τις δύσκολες οικονο-μικές συγκυρίες των ημερών. Και τούτο, διότι πέραν από την πρό-θυμη και απαράμιλλη προσφορά των Εθελοντών, στέκονται συμπα-ραστάτες, αδελφοί και αρωγοί δίπλα στον πόνο, τα αδιέξοδα και τις στερήσεις των αναγκεμένων συνανθρώπων μας, εκατοντάδες Φιλάν-θρωπων Συριανών -Ιδιώτες και Επιχειρηματίες-, που παρέχουν γενναιόδωρα την οικονομική και υλική τους εισφορά.

Όλους σάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Κάνοντας πράξη και βίωμα στη ζωή σας τα λόγια του Κυρίου «Σας βεβαιώνω πως αφού τα κάνατε αυτά για έναν από τους άσημους αδελφούς μου, τα κάνατε για μένα» (Μτ 25,40), συμβάλλετε και εσείς, μαζί με την Κάριτας, στην πραγμάτωση του Ευαγγελικού Μηνύματος της Αγάπης και της Δικαιοσύνης μέσα στην Κοινωνία, και στην επιτυχή άσκηση του Θεάρεστου Αγαθοεργούς και Κοινωνικού της Έργου.

Ετικέτες: