Κοπή πίτας του Συλλόγου Πελοποννησίων Σύρου

Δράσεις πολιτισμού και αλληλεγγύης

Την ανασκόπηση των δράσεων της χρονιάς αλλά και την έμπρακτη στήριξή του σε φορείς με σημαντικό κοινωνικό έργο έδειξε για ακόμα μία φορά ο Σύλλογος Πελοποννησίων Σύρου, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Στην γιορτινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τα μέλη και τους φίλου του Συλλόγου, ο πρόεδρος Γιάννης Καλοφωλιάς, παρουσίασε τις δράσεις του 2017 με έμφαση στο κοινωνικό τους περιεχόμενο.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου προχώρησε σε προσφορά συμβολικής χρηματικής ενίσχυσης στο Σύλλογο Παροχής Φροντίδας και Κατ’ Οίκον Νοσηλείας, στην Αιμοδοσία Σύρου και το Σύλλογο Καρκινοπαθών Κυκλάδων, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και το Λύκειο Ελληνίδων για την άψογη συνεργασία τους και την παροχή χώρου για τα μαθήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του συλλόγου.

Ακολούθησε η προβολή φωτογραφικού υλικού των δράσεων του συλλόγου Πελοποννησίων καθώς και η κοπή της πίτας κατά την οποία απεύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωποι του Μητροπολίτη κ. Δωρόθεου και του Καθολικού Επισκόπου π. Πέτρου, ο περιφερειακός σύμβουλος Μ. Δαδαός και η αντιδήμαρχος πολιτισμού Θ. Μενδρινού.