Αγιασμός στο νηπιαγωγείο Σαγκρίου

  • Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, 2018 - 15:58

Στον αγιασμό της ανακαινισμένης αίθουσας του Νηπιαγωγείου Σαγκρίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης. Ο νέος χώρος που στεγάζει πλέον τα παιδιά του νηπιαγωγείου, παράπλευρα του Δημοτικού Σχολείου, ανακαινίστηκε πλήρως με δαπάνη της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία διέθεσε περίπου από 20.000 ευρώ για την επισκευή της μόνωσης, την αλλαγή των κουφωμάτων και την κατασκευή νέων τουαλετών.

Στον αγιασμό παρέστησαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Νίκος Βαθρακοκοίλης, οι Αντιδήμαρχοι Μανόλης Πολυκρέτης και Νίκος Σιδερής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σαγκρίου Στέλιος Σκορδιαλός.

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Δήμου και τη Σχολική Επιτροπή για τη μελέτη και τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, προκειμένου, ο χώρος, ο οποίος ήταν πολλά χρόνια κλειστός, να καταστεί λειτουργικός και να στεγάσει τα νήπια του Σαγκρίου. Από την πλευρά τους, τα παιδιά προσέφεραν χειροποίητα δώρα στο Δήμαρχο και στον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάζεται σήμερα αυτή η αίθουσα, μετά από επισκευές που πραγματοποίησε ο Δήμος και η Σχολική Επιτροπή. Για να υπάρχει σωστή εκπαίδευση, εκτός από τους κατάλληλους παιδαγωγούς, χρειάζονται και οι κατάλληλες υποδομές» δήλωσε ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης και κατέληξε «θα είμαστε πάντα αρωγοί στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας και θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των μαθητών και των δασκάλων».