Δήμος Σύρου - Ερμούπολης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει Καρναβαλιού

  • Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου, 2018 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 8 Φεβ. 2018 - 7:36

Λόγω της διεξαγωγής των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων, και σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων και απόφαση του Λιμεναρχείου Σύρου:

  • Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 και από ώρα 19:00 μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία στα εξής σημεία: 1) σε τμήμα της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και συγκεκριμένα από το ύψος του Γηπέδου Άνω Σύρου μέχρι και την είσοδο της Καμάρας στον οικισμό της Άνω Σύρου και 2) σε τμήμα της οδού 3ης Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα από την είσοδο της Καμάρας μέχρι την περιοχή Απάνω Μεριά Άνω Σύρου για απόσταση εκατό (100) μέτρων.

  • Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 και από ώρα 16:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων επί της παραλιακής οδού «Ακτής Στρατάρχου Παπάγου», «Ακτής Εθνικής Αντιστάσεως» και «Ακτής Πέτρου Ράλλη», ενώ από ώρα 15:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων στις οδούς Ελ. Βενιζέλου, Α & Ε. Μπαρμπέτα, Γ. Γουλανδρή, Παναγούλη, Θ. Σπερχειού, Στ. Πρωίου έως τη διασταύρωση με την οδό Κέας, Γ. Γεννηματά, Μ. Μερκούρη και Ι. Βαρδάκα, Χίου, Λεωτσάκου, Κ. Καραμανλή και έμπροσθεν της Πλ. Μιαούλη και του Θεάτρου «Απόλλων».

  • Κατά την ανωτέρω ημέρα και ώρα επιτρέπεται η προσωρινή στάθμευση των Ε.Δ.Χ. οχημάτων (πιάτσα ταξί) στην ανατολική πλευρά του περίφρακτου χώρου του λιμένα Ερμούπολης, από το ύψος του ξενοδοχείου «ΔΙΟΓΕΝΗΣ» έως το ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σύρου.

  • Από το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 08:00 έως την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 και μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων στις οδούς Κ. Καραμανλή, Λεωτσάκου και Μ. Μερκούρη, Γ. Γεννηματά, Ε. Μπαρμπέτα και Γ. Γουλανδρή.

  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράλληλες οδούς.