Στην “Arabian Travel Market” η Πάρος

  • Τετάρτη, 25 Απριλίου, 2018 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 25 Απρ. 2018 - 7:23

Με στόχο την προσέγγιση τουριστών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις γύρω περιοχές, ο Δήμος Πάρου, δίνει το «παρών» και στη διεθνή τουριστική έκθεση “Arabian Travel Market” που πραγματοποιείται στο Ντουμπάϊ από 22 έως 25 Απριλίου.

Είχε προηγηθεί η παρουσία στην έκθεση του Ριάντ, όπου και εκεί πλαισίωσε την πρωτοβουλία επιχειρηματιών του νησιού για συναντήσεις με επαγγελματίες της ταξιδιωτικής αγοράς, στο πλαίσιο του προγράμματος  Greek South Aegean Islands Promo (www.parosbest.eu).

Πρόκειται για την πρώτη συμμετοχή του Δήμου στην πολύ σημαντική αυτή έκθεση των Η.Α.Ε. που, εφέτος, φιλοξενεί 2.500 εκθέτες και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών.

Η Πάρος προσφέρεται για τις αραβικές αγορές σε επίπεδο οικογενειακών κυρίως διακοπών, αλλά συγκεντρώνει ενδιαφέρον και για πολλά στοιχεία του τουριστικού της προϊόντος, πράγμα που ήδη διαφαίνεται από τις χρήσιμες επαγγελματικές συναντήσεις που γίνονται από την αποστολή της  MTC GROUP, εταιρίας συμβούλων του Δήμου, με επικεφαλής τον Κώστα Σκαγιά.