Περισσότερες από 600 συμμετοχές στην Εαρινή Αιμοδοσία στην Πάρο

  • Πέμπτη, 24 Μαΐου, 2018 - 11:01

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου», «Μαρία Ναυπλιώτη», ευχαριστεί θερμά τα μέλη του, για την προσφορά τους στην εαρινή αιμοληψία, δίνοντας το παρόν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, με 611 συμμετοχές, προσφέροντας 542 φιάλες αίματος.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της αιμοληψίας, έγινε εγγραφή 10 νέων μελών εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Αναλυτικότερα : Δήμος Αντιπάρου 62 φιάλες, Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας 90 φιάλες και Δημοτική Κοινότητα Παροικίας 390 φιάλες.

Το τελευταίο διάστημα οι ανάγκες σε αίμα έχουν αυξηθεί. Ο Σύλλογος μας κάνει τεράστια προσπάθεια για να μπορέσουμε να έχουμε αυτάρκεια αίματος. Καλό είναι λοιπόν να συνειδητοποιήσουμε ότι δίνοντας αίμα είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω : την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που κάλυψε τη δαπάνη για τη διάθεση πάνινων τσαντών στους αιμοδότες. Το κλιμάκιο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», το Κέντρο Υγείας Πάρου, τον Δήμο Αντιπάρου, το Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Αντιπάρου, το Σύλλογο Γυναικών Αντιπάρου, την κοινοπραξία Φέρυ-μποτ και την Πρόεδρο της Δ/Κ Μάρπησσας, για τη συνεργασία και τη φιλοξενία τους. Τα ΜΜΕ και κοινωνικής δικτύωσης, την ΚΔΕΠΑΠ, τα παιδιά της Α΄ Γυμνασίου Πάρου, τα εστιατόρια «Ντάρας», «Ουζερί Αποστόλης», «Ουζερί Τράτα», «το Σουβλάκι του Πεπέ» και την «Ταβέρνα Πάρος». Τέλος τις κ. Αιμιλία Αρκά, κ. Ζαχαρούλα Μπαμπίρη, κ. Γαρυφαλλιά Σαράντη και όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εαρινής αιμοληψίας.