Αστυνομικό Ρεπορτάζ

Δίκη για τον βιασμό της 12χρονης: Η ανατομία της εισαγγελικής πρότασης που προκαλεί αντιδράσεις

Δεκάδες σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ενός 12χρονου κοριτσιού. 26 κατηγορούμενοι που δικάζονται για τη βάναυση -και με διάφορες μορφές- κακοποίηση αυτού του παιδιού.

Τρεις τακτικοί δικαστές και τέσσερις ένορκοι, οι οποίοι για περίπου δύο μήνες συνεδριάζουν πίσω από κλειστές πόρτες για να...

Στη φυλακή ο ηθοποιός και άλλα τέσσερα μέλη της σπείρας που έκλεβαν οχήματα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα μετά τις απολογίες τους τα πέντε από τα έξι μέλη της σπείρας που διέπραττε κλοπές οχημάτων στην Αττική.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους που οδηγούνται στη φυλακή  είναι και ο ηθοποιός που είχε συμμετάσχει κατά το παρελθόν σε...

Σύρος: Σύλληψη 22χρονου για κάνναβη

Την 14-03-2024 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 22χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρίφτης-θρυμματιστής και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. 

Ηγουμενίτσα: Αστυνομικοί μετέφεραν με υπηρεσιακό αυτοκίνητο 100 κιλά ναρκωτικά

Στη σύλληψη δυο αστυνομικών που μετέφεραν με υπηρεσιακό όχημα μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στην Ηγουμενίτσα προχώρησαν οι Αρχές.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το περιπολικό τράκαρε σε σταθμευμένα οχήματα στο κέντρο της πόλης της Ηγουμενίτσας, τα ξημερώματα της Παρασκευής, μετά από καταδίωξη...

Ηθοποιός μεταξύ των μελών της σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα στην Αττική

Όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως τη δημοσιότητας για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης που έκλεβε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Για την αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (12/3) οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση...

Σύρος: Μικρής έκτασης φωτιά κοντά στον ΧΥΤΑ

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν ενημερώθηκε για την εκδήλωση πυρκαγιάς κοντά στον ΧΥΤΑ στην Ερμούπολη της Σύρου.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με επτά άνδρες, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι πρόκειται για μία φωτιά μικρής...

Ρόδος: Εντοπίστηκε σπάνιο είδος μέδουσας από την Ερυθρά Θάλασσα

Μέδουσες με διάμετρο που μπορεί να φτάσει το ένα μέτρο εντοπίστηκαν στην Ρόδο, φανερώνοντας έτσι το αποτύπωμα της κλιματικής κρίσης. Το περιστατικό γνωστοποιήθηκε από το Ενυδρείο Ρόδου, με σχετική του ανάρτηση. Πρόκειται για το είδος «Rhopilema nomadica», γνωστή και ως νομαδική μέδουσα, η οποία...

Θεσσαλονίκη: 22χρονος απειλούσε 17χρονη για να του στείλει φωτογραφίες

Υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας με θύμα μια 17χρονη και φερόμενο δράστη έναν 22χρονο, αποκάλυψε η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ανήλικη, όλα συνέβησαν το 2022, όταν συνομιλούσε μέσω διαδικτύου με τον 22χρονο. Η...

Λάρισα: Συνοικία γέμισε ποντίκια - Ανησυχία για τη δημόσια υγεία

Σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει τους τελευταίους στην πόλη της Λάρισας και ειδικά στη συνοικία της Νέας Πολιτείας, καθώς την εμφάνισή τους έχουν κάνει ντουζίνες από ποντίκια.

Τα ποντίκια έχουν εμφανιστεί στην οδό Τσιτσάνη σε οικόπεδο που βρίσκεται απέναντι από το 7ο ΕΠΑΛ. Τα τρωκτικά έχουν...

Σύλληψη στη Σαντορίνη για χρέη προς το δημόσιο

Το Σάββατο 9 Μαρτίου το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 49χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης -1- έτους και -5- μηνών για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο.

Σύλληψη 48χρονου για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη, δυνάμει σχετικού εντάλματος, ενός 48χρονου για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε βάρος του 48χρονου που συνελήφθη στις 7 Μαρτίου, σχηματίστηκε δικογραφία για...

Βομβιστική επίθεση σε βενζινάδικο στον Πειραιά: Νονοί της νύχτας πίσω από την έκρηξη

Σε πλήρη λειτουργία ήταν το βενζινάδικο το οποίο δέχθηκε την βομβιστική επίθεση τα ξημερώματα της Παρασκευής. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντός του, υπήρχαν και οι υπάλληλοι, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκοται οι έρευνες των Αρχών...

Romeo: «Πάτησε» Ελλάδα και το τρίτο υπερσύγχρονο ανθυποβρυχιακό ελικόπτερο

Έφτασε και το τρίτο υπερσύγχρονο ανθυποβρυχιακό ελικόπτερο τύπου MH-60 Romeo στην Ελλάδα. Αρχίζει η εκπαίδευση στα τρία νέα «καμάρια» του Πολεμικού Ναυτικού.

Παραλήφθηκε από τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού του τρίτου υπερσύγχρονου ανθυποβρυχιακού ελικοπτέρου τύπου MH-60 Romeo το πρωί...

Θεσσαλονίκη: Ιερέας ξάφρισε 1,3 εκατ. ευρώ από πιστούς - Μεγάλη απάτη

Απίστευτη απάτη με λεία που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ φέρεται πως είχαν στήσει στη Θεσσαλονίκη ένας 68χρονος ιερέας μαζί με έναν ακόμα 61χρονο ο οποίος στο παρελθόν είχε καθαιρεθεί από ιερέας.

Οι δύο κατηγορούμενοι, κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2018 έως και 24 Φεβρουαρίου 2023...

Συνελήφθη στη Σύρο διωκόμενος για λαθρεμπορία και πλαστογραφία

Συνελήφθη χθες Δευτέρα το πρωί στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου Ερμούπολης, ένας 29χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση, του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης έξι ετών και δύο μηνών, για λαθρεμπορία και...

Σύρος: Σύλληψη 14χρονου για φθορά σε καθρέφτη οδικής κυκλοφορίας

Το Σάββατο 2 Μαρτίου το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, 14χρονος ημεδαπός γιατί προκάλεσε φθορές σε δημοτικό καθρέφτη διευκόλυνσης οδικής κυκλοφορίας.

Θεσσαλονίκη: Πελάτης σε ουζερί κάρφωσε μαχαίρι στην κοιλιά του μάγειρα μετά από διαπληκτισμό

Αναστάτωση προκλήθηκε σε ουζερί στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή, όταν πελάτης μαχαίρωσε τον 65χρονο μάγειρα του μαγαζιού έπειτα από διαπληκτισμό που είχε μαζί του. Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται με τραύμα στην κοιλιά στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις...

Αθήνα: Επίθεση με μαχαίρι σε γυναίκα στην Ερμού

Αναστάτωση επικράτησε στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς μία γυναίκα βρέθηκε βαριά μαχαιρωμένη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρει τραύμα από μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη με την κατάστασή της να είναι σοβαρή.

Για το...

Σαντορίνη: Σύλληψη για παράνομες οικοδομικές εργασίες

Tην 29-02-2024 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Ν. Αιγαίο: Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έλεγχοι της Αστυνομίας

  • Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:15
  • 0 Σχόλια

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, το χρονικό διάστημα από 19 έως 25 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες δράσεις στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου με αντικείμενο την πρόληψη - καταστολή της μικροεγκληματικότητας...

Σελίδες