Διακίνηση ναρκωτικών στην Ίο

Συνελήφθη 58χρονος Βρετανός

  • Τρίτη, 17 Ιουνίου, 2014 - 06:10

Συνελήφθη τη Κυριακή 15 Ιουνίου στην Ίο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ίου, ένας 58χρονος υπήκοος Μ. Βρετανίας με τη κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών και την εμπορία.

Εξονυχιστική έρευνα από το αστυνομικό τμήμα Ίου

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κατηγορούμενος. Στο εν λόγω αυτοκίνητο βρέθηκαν πέντε δόσεις κοκαΐνης συνολικού βάρους 8,2 γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 100 γραμμαρίων και τέσσερα κινητά τηλέφωνα, ως μέσα επικοινωνίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών. Οι υπεύθυνοι αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν την έρευνα, κατά την εξέλιξη της εντόπισαν και άλλες ναρκωτικές ουσίες σε δεύτερο όχημα που χρησιμοποιούσε ο δράστης καθώς και στην κατοικία του.

Αναλυτικότερα, στο δεύτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο εντοπίστηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 230 γραμμαρίων και ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας βάρους 210 γραμμαρίων ενώ στην κατοικία του βρέθηκαν πέντε δόσεις κοκαΐνης συνολικού βάρους 8,5 γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 31 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ενενήντα πλαστικές συσκευασίες αεροστεγούς τύπου οι οποίες χρησιμοποιούνταν για τον διαμοιρασμό και την εμπορία των ναρκωτικών.

Οδηγήθηκε στο Πλημμελειοδικείο Νάξου

Οι ναρκωτικές ουσίες καθώς και τα υπόλοιπα ανευρεθέντα μαζί με τα δύο οχήματα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς που διερευνούσαν την υπόθεση ενώ ο συλληφθής οδηγήθηκε εχθές Δευτέρα 16 Ιουνίου στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, αφού πρώτα σχηματίσθηκε σε βάρους του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ετικέτες: