Πλήθος συλλήψεων στις Κυκλάδες

Σε σύλληψη τεσσάρων ατόμων για οικοδομικές δραστηριότητες χωρίς άδειες της αρμόδιας αρχής προχώρησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού τμήματος Μήλου τις πρωινές ώρες της Τρίτης.Ειδικότερα, συνελήφθησαν  ένας 26χρονος ημεδαπός και ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες σε προϋπάρχον κτίσμα ιδιοκτησίας ημεδαπών, καθώς και 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες σε συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων ιδιοκτησίας 76χρονου ημεδαπού που επίσης συνελήφθη. 

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου δύο ημεδαποί ηλικίας 32 και 37 ετών γιατί εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής σε επιχείρηση εστίασης. Σε βάρος του υπεύθυνου της επιχείρησης που απουσίαζε σχηματίστηκε δικογραφία. 

Επίσης το απόγευμα της Τρίτης συνελήφθη στην Άνδρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Γαυρίου ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής, ενώ σήμερα το πρωί στη Θήρα αστυνομικοί προχώρησαν σε σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 66 και 62 ετών γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Νάξου με ποινή φυλάκισης 5 μηνών για παράνομη βία.