Συνελήφθησαν άλλα 5 άτομα για υποκλοπή μεταφορικού έργου σε Θήρα και Μύκονο

  • Παρασκευή, 20 Ιουλίου, 2018 - 21:50

Συνελήφθησαν σε Θήρα και Μύκονο πέντε άνδρες (δυο ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί) ηλικίας 28, 36, 38, 42 και 42 ετών κατηγορούμενοι για υποκλοπή μεταφορικού έργου.

 

Επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι, σε βάρος του ενός 42χρονου εκκρεμούσαν (4) αποφάσεις του ΣΤ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με τις οποίες είχε καταδικασθεί σε συνολική ποινή φυλάκισης -3- ετών, -6- μηνών και χρηματική ποινή -6.700- ευρώ, για παράβαση του Νόμου περί επιταγών.

 

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες χθες (19 Ιουλίου 2018) από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου.

 

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων, οι κατηγορούμενοι κατά περίπτωση προέβαιναν σε μεταφορά πολιτών έναντι χρηματικής αμοιβής (κόμιστρο) με Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα.

 

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες από τα Αστυνομικά Τμήματα Θήρας και Μυκόνου.

 

Οι στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση έχοντας ως σκοπό την προστασία των πολιτών-επισκεπτών και τη διασφάλιση του τουριστικού προϊόντος.