Διανομή δωρεάν κατεψυγμένων κοτόπουλων στην Τήνο από την Ι.Μ. Βατοπεδίου

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δωροθέου Β΄, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην Τήνο, διανομή κατεψυγμένων κοτόπουλων, σε εμπερίστατες και άπορες οικογένειες, Τηνίων και μεταναστών, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ιεράς μας Μητροπόλεως «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Στην ανακοίμωση της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου αναφέρεται, "Η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, διά του Ηγουμένου Πανοσιολ. Αρχιμ. Εφραίμ, είχε εξαγγείλει τη συμβολή της στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Σεβ. κ. Δωροθέου Β' , με την προσφορά μηνιαίως και για ένα χρόνο ενός τόνου κατεψυγμένων κοτόπουλων για τους ενδεείς της Σύρου και της Τήνου, μέσω του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "Η ΠΙΝΔΟΣ".

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαριστεί τον Ηγούμενο της Ι. Μονής Πανοσιολ. Αρχιμ Εφραίμ για την συμβολή στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Νήσο Τήνο.

Επιτροπή Κληρικών και Λαϊκών, υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, διένειμαν τα κοτόπουλα με διάκριση και εχεμύθεια στους αναξιοπαθούντας συνανθρώπους μας".