Παράδοση φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού στο Κέντρο Υγείας Τήνου

Σημαντικός αριθμός σκευασμάτων φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Τήνου στο πλαίσιο του προγράμματος της πανελλήνιας δράσης “Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία”

Τα φάρμακα συγκεντρώθηκαν στον Προαύλειο χώρο του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου και στις Ενορίες της Ιεράς Νήσου Τήνου και παραδόθηκαν στην επιστημονική Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Τήνου κα. Μαίρη Δημουλά από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό. Η κ. Δημουλά ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Δωρόθεο Β’, το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αλλά και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για την άκρως χρήσιμη και αναγκαία, όπως τόνισε, προσφορά τους. 

Η παραλαβή φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού τόσο στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου όσο και στις Ενορίες της Ιεράς Νήσου συνεχίζεται καθημερινά με απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου και Τήνου κ. Δωροθέου Β’, ο οποίος και ευχαριστεί ευγνωμόνως όλους τους προσφέροντας και συμμετέχοντας.