Στα σκαλιά η αξιοποίηση

  • Παρασκευή, 25 Ιουλίου, 2014 - 06:10

Ελαφρώς συντηρημένος φαίνεται ο χώρος πολιτισμού και άθλησης ''Κωνσταντίνου Χαλαβαζή'' του δήμου Ερμούπολης στη περιοχή της Ανάστασης σύμφωνα με το σημερινό φωτορεπορτάζ της ''Κοινής Γνώμης''.

Ο χώρος ενώ στο παρελθόν φαινόταν αρκετά παραμελημένος, με τις μπασκέτες σπασμένες και τους τοίχους αφημένους στο χρόνο, σήμερα έχει αποκτήσει μία διαφορετική και ευχάριστη εικόνα, η οποία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επαναλειτουργία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αναστάσεως,

Το γήπεδο, μόνιμη στέγη των εκδηλώσεων του συλλόγου κατά το παρελθόν, οι οποίες κάθε χρόνο γνώριζαν μεγάλη επιτυχία θα είναι έτοιμος να φιλοξενήσει και φέτος τις προγραμματισμένες δράσεις του κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδοι. Οι φρεσκαρισμένοι τοίχοι, οι συντηρημένες μπασκέτες και τα μπαλωμένα δίχτυα στα τέρματα ποδοσφαίρου αποδεικνύουν την εμφανή βελτίωση του γηπέδου.

Πέρα όμως από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, το γήπεδο λειτουργεί και ως χώρος αναψυχής με τα παιδιά να διασκεδάζουν, παίζοντας τα αγαπημένα τους αθλήματα.

Ως εκ τούτου, κρίνεται επιτακτική η διατήρηση και η διαφύλαξη του χώρου, ο οποίος αποτελεί πηγή ζωής για την περιοχή ειδικά το καλοκαίρι, όπου πλήθος επισκεπτών επιλέγουν την Ανάσταση για τις βραδινές βόλτες τους αλλά και για να απολαύσουν από ψηλά την όμορφη θέα που απλώνεται μπροστά στα μάτια τους.