Ανακοινωθέν Καθολικής Επισκοπής

  • Παρασκευή, 1 Αυγούστου, 2014 - 06:10

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΣΥΡΟΥ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ

ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΣΥΡΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Το Ενοριακό Συμβούλιο της Ενορίας Αγίου Σεβαστιανού, μετά το άγγελμα του θανάτου του αγαπητού μοναχού Αδελφού Αντωνίου Ρούσσου (του Τάγματος των Αδελφών των Χριστιανικών Σχολείων), εκτιμώντας την πολύτιμη προσφορά του, συνήλθε εκτάκτως σήμερα 31 Ιουλίου 2014 και αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι:

1. Να παραστεί σύσσωμο το Ενοριακό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.

2. Να τελέσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας μέσα στις επόμενες εβδομάδες Θεία Λειτουργία για την ανάπαυση της ψυχής του.

3. Να προσφερθεί στην μνήμη του το ποσό των 200 ευρώ στην Στέγη Ανηλίκων Σύρου, καθώς όλη του την ζωή την προσέφερε για την μόρφωση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών και των νέων.

4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο.

‘’ Ο Αδελφός Αντώνης για πολλά χρόνια και με ποικίλους τρόπους προσέφερε την υπηρεσία του με αφοσίωση και αγάπη στην Ενοριακή μας Κοινότητα, τόσο ως υπεύθυνος χορωδίας, ως υπεύθυνος νεολαίας, καθώς και ως εμψυχωτής των ακολουθιών στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας έως και πέρυσι.

Όλα αυτά τα χρόνια με την πιστότητα του και τον ζήλο του για τον αμπελώνα του Κυρίου, έσπειρε με το λόγο και το παράδειγμά του το Λόγο του Θεού στις καρδιές των ενοριτών μας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους αδελφούς της Μοναχικής του Κοινότητας και στους οικείους του παρακαλούμε τον Κύριο της ζωής να του ανοίξει τις πύλες και του παραδείσου και να του πει: «Εύγε και καλέ και πιστέ δούλε, είσελθε στην Βασιλεία των ουρανών».

Αγαπητέ μας αδελφέ Αντώνη, σε ευχαριστούμε για ό, τι προσέφερες στην ενορία μας. ‘’

Ας είναι αιωνία η μνήμη σου.

Ο Εφημέριος

και τα μέλη

του ενοριακού συμβουλίου