Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων στην Τήνο

Διανομή τροφίμων σε εμπερίστατες και άπορες οικογένειες, Τηνίων και μεταναστών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, στην Τήνο, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ιεράς Μητροπόλεως «Είμαστε μια οικογένεια» και με την προσφορά τροφίμων από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για τον ίδιο σκοπό.

Οι διανομές τροφίμων και άλλων ειδών (ένδυσης & υπόδησης) πραγματοποιούνται καθημερινά 1-2 μ.μ. στους χώρους της πρώην Εκκλησιαστικής Σχολής Τήνου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου – Τήνου κ. Δωρόθεος Β' ευχαριστεί τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, τους διευθυντές των πολυκαταστημάτων «ΒΙΔΑΛΗ» και «ΠΑΛΑΜΑΡΗ» και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές για την προσφορά των τροφίμων για τους εμπεριστάτους της Ιεράς μας Μητροπόλεως και του νησιού μέσω του προγράμματος «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Επιτροπή Κληρικών, υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, διανέμουν καθημερινά τα τρόφιμα με διάκριση και εχεμύθεια στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.