Καθαρισμός φρεατίων στην περιοχή του Μάννα

Ζουμ στις ανάγκες του χωριού

“Τα μανίκια” φαίνεται να σήκωσε η νέα Δημοτική Κοινότητα Μάννα η οποία με δικής της πρωτοβουλία και με τη συνδρομή του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης προχώρησε στον καθαρισμό των φρεατίων και των δρόμων της περιοχής.

Ειδικότερα, η βροχή των προηγούμενων ημερών επανέφερε στο προσκήνιο προβλήματα τα οποία καθιστούν την ανάγκη παρέμβασης των αρμοδίων επιτακτική και όπως φαίνεται, στο συγκεκριμένο πλαίσιο, την αρχή έκανε η Δημοτική Κοινότητα του Μάννα η οποία ξεκίνησε με τον καθαρισμό της κεντρικής οδού του χωριού στο ύψος του Δημοτικού Σχολείου και προχωρά με νέες εργασίες κατά μήκος του ίδιου δρόμου κοντά στη συμβολή των οδών Βάρης – Αζολίμνου.

Ο πρόεδρος της κοινότητάς Γιάννης Μαραγκός σε συνεργασία με τους υπαλλήλους του τμήματος καθαριότητας του Δήμου που έχουν διατεθεί από την υπηρεσία, προχώρησαν στις εν λόγω παρεμβάσεις ώστε να μειωθεί στον μέγιστο βαθμό η πρόκληση προβλημάτων ενόψει πιο έντονων καιρικών συνθηκών. Αξίζει να σημειωθεί, πως κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών τοποθετήθηκαν σε εμφανή σημεία προειδοποιητικές πινακίδες για τους οδηγούς οχημάτων και δικύκλων, οι οποίοι ωστόσο, πρέπει να μην εφησυχάζουν και να μειώνουν αισθητά την ταχύτητά τους.

Ετικέτες: