Ο καλλωπισμός δεν έχει στοπ

Στην αποψίλωση των θάμνων στη λωρίδα διπλής κατεύθυνσης επί της Ακτής Πέτρου Ράλλη προχώρησε η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, συνεχίζοντας με ιδιαίτερη θέρμη τις προσπάθειες καλλωπισμού των κοινόχρηστων χώρων, οι οποίοι για αρκετό καιρό είχαν “βυθιστεί” στην αδιαφορία και την εγκατάλειψη.

Μετά την αποψίλωση των δέντρων στο πάρκο του Αθλητικού Κέντρου, στην πλατεία Ηρώων, αλλά και σε αρκετά σημεία του νησιού, όπου ανάγκη παρέμβασης κρινόταν επιτακτική, η Υπηρεσία ενέταξε στο πρόγραμμά της ένα ακόμη κομμάτι της πόλης που απαιτούσε ιδιαίτερη προσοχή.

Σημειώνεται μάλιστα ότι η συγκεκριμένη οδός αποτελεί έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου με πλήθος οχημάτων να διέρχονται καθημερινά από αυτήν. Οι ψηλοί θάμνοι, οι οποίοι είχαν παραμείνει απεριποίητοι για μεγάλο χρονικό διάστημα καθιστούσαν δύσκολη την ορατότητα στη λωρίδα διπλής κατεύθυνσης, με αποτέλεσμα να εγκυμονούν κίνδυνοι ειδικά τις βραδινές ώρες.

Παρόλα αυτά η πρωτοβουλία αυτή λειτούργησε θετικά καθώς βοηθάει πλέον αρκετά τους οδηγούς, η διέλευση των οποίων πραγματοποιείται με μεγαλύτερη ασφάλεια.