Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Εθνική Μετεορολογική Υπηρεσία. Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Παρασκευή, από το απόγευμα στη Δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες μέχρι αργά την νύχτα, θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή, από τις απογευματινές ώρες, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και τη Δυτική Ηπειρωτική χώρα, οι οποίες έως αργά τη νύχτα θα επεκταθούν στην Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), την Εύβοια, την υπόλοιπη Πελοπόννηση, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Αύριο Σάββατο, 8 Νοεμβρίου, ισχυρές βροχές και καταιγίδες, θα εκδηλωθούν αρχικά σε ολόκληρη την χώρα, αλλά σταδιακά από το απόγευμα, θα εξασθενήσουν πρώτα στα Δυτικά και μέχρι αργά τη νύχτα στις περισσότερες κεντρικές και νότιες ηπειρωτικές περιοχές.

Την Κυριακή, 9 Νοεμβρίου, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα διατηρηθούν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Ετικέτες: