Αυθαιρεσία… το μεγαλείο σου

Σε παράνομη χωματερή έχουν μετατραπεί οι άκρες του δρόμου στην περιφερειακή οδό Δηλίου – Άνω Σύρου, όπου ιδιώτες, φαίνεται να χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα σημεία, ως τόπο εναπόθεσης κάθε είδους άχρηστου αντικειμένου.

Όπως ενδεικτικά αποτυπώνεται στο φωτογραφικό υλικό, στις άκρες του δρόμου, όπου σημειωτέον υπάρχουν κλειστές στροφές με ιδιαίτερα περιορισμένη ορατότητα, βρίσκονται αχρηστευμένα, ακινητοποιημένα οχήματα, ταμπέλες οδοσήμανσης, ξύλινες παλέτες, αλλά και παντός είδους ογκώδη αντικείμενα, όπως… μπανιέρες!

Εύλογα αναρωτιέται κανείς, αν οι υπεύθυνοι για την Καθαριότητα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, έχουν υπόψιν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το συγκεκριμένο σημείο, δεδομένου πως εκτός από την εικόνα χωματερής, δημιουργείται και μεγάλος κίνδυνος, όσον αφορά στην πρόκληση ατυχημάτων, καθώς τα εγκαταλελειμμένα αντικείμενα και η επικινδυνότητα του δρόμου, σε συνδυασμό με τον ελλιπή φωτισμό της περιοχής, δεν συνιστούν ασφαλές οδικό περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί, πως την αντιαισθητική εικόνα του σημείου, έχει καταγραφεί και στο Google Street View, ένα από τα ευρύτερα χρησιμοποιούμενα διαδικτυακά εργαλεία προβολής των προορισμών.