Διήμερο ενημερωτικών συναντήσεων για το bullying από την Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Κυκλάδων

Σχολικός εκφοβισμός: Στοιχείο του ψυχισμού ή σημείο των καιρών;

  • Σάββατο, 23 Μαΐου, 2015 - 10:30

Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Κυκλάδων, διοργανώνει ένα διήμερο συναντήσεων με παιδιά, εφήβους και γονείς στις 30 και 31/5/2015, με αντικείμενο ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα παιδιά και γονείς, την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού (Bullying). 

“Σχολικός εκφοβισμός: Στοιχείο του ψυχισμού ή σημείο των καιρών;”

Ομιλήτρια θα είναι η Δρ. Σουμάκη Τζένη Παιδοψυχίατρος – Ψυχαναλύτρια. Επιστ. Υπεύθυνη Διαγνωστικής και Θεραπευτικής Μονάδας "ΣΠ. ΔOΞIAΔH». 
Το Σάββατο 30/5/15, η κυρία Σουμάκη θα δεχτεί συγκεκριμένο μόνο αριθμό παιδιών και εφήβων, ηλικίας 11 -15 ετών, στη εστία των προσκόπων στην Πλατεία Μιαούλη και ώρα 19:00, προκειμένου να έχει μία εποικοδομητική συζήτηση μαζί τους. 
Γι’ αυτό το σκοπό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής σας στο τηλ. 6937040506 ή στο email pekykladon@sep.org.gr 

Την Κυριακή 31/5/15, η κυρία Σουμάκη θα αναπτύξει το θέμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και ώρα 20:00 με ανοικτή πρόσκληση για το κοινό. Η ομιλία αυτή απευθύνεται μόνο σε γονείς και εκπαιδευτικούς και δεν είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Στο τέλος θα υπάρξει συζήτηση με το κοινό. 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και στις 2 εκδηλώσεις.