Περιφερειακοί δωρεάν χώροι στάθμευσης του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

Διαθέσιμες λύσης αποσυμφόρησης

Πηγή: walkinginthecity.syros-ermoupolis.gr

Διανύοντας την τρίτη εβδομάδα επιβολής των νέων κυκλοφοριακών μέτρων στο ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης, υπενθυμίζονται όλοι οι οργανωμένοι δημοτικοί περιφερειακοί χώροι στάθμευσης.

Στο πλαίσιο των μέτρων, κατά τις βραδινές ώρες, δεν επιτρέπεται η είσοδος στο μοναδικό χώρο στάθμευσης εντός του κέντρου, στην περιοχή «Νησάκι», από τις 21.00 μ.μ. έως τις 10.00 π.μ. της επόμενης ημέρας.

Για τη διευκόλυνση των πολιτών στην εύρεση θέσεων στάθμευσης εκτός κέντρου, τόσο κατά τη διάρκεια της νύχτας, όσο και κατά τη διάρκεια της ημέρας, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση, η δημοτική αρχή προχώρησε στην εύρεση νέων χώρων στάθμευσης, αλλά και ανάπλαση μερικών εκ των ήδη υπαρχόντων, περιφερειακά του κέντρου της πόλης, όπου υπάρχει σε κοντινή απόσταση στάση της αστικής συγκοινωνίας.

Πιο αναλυτικά, οι νέοι χώροι στάθμευσης βρίσκονται στη θέση «Καρνάγιο», αλλά και επί της οδού Νικηφόρου Μανδηλαρά, στο «Μπαμπαγιώτειο». Οι ανανεωμένοι ήδη υπάρχοντες, βρίσκονται στο σούπερ-μάρκετ «Μαρινόπουλος», στο Αθλητικό Κέντρο «Δημήτριος Βικέλας», ακόμη ένας χώρος στο Καρνάγιο, το κτίριο έμπροσθεν της πύλης εισόδου του ναυπηγείου «Νεώριο», στη θέση «Πλακούρα» επί της Λαλακιάς, αλλά και ο χώρος στάθμευσης στη «Δόξα».