Ίδιο σημείο, άλλος φορέας

Εκ νέου διανοίχθηκε το οδόστρωμα της οδού Α. Παπανδρέου (Λαλακιά), στο ίδιο σημείο, όπου πραγματοποιήθηκαν πριν μερικές εβδομάδες έργα της ΔΕΥΑΣ, λόγω φθοράς σωλήνων.

Με ακόμη εμφανή τα σημάδια, από τις εργασίες της ΔΕΥΑΣ στο οδόστρωμα, στο ίδιο ακριβώς σημείο, έργα πραγματοποιεί η ΔΕΗ Σύρου, ενώ υπάρχει διάνοιξη και του πεζοδρομίου, το οποίο βρίσκεται στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας.

Εδώ και μερικές ημέρες, κατά τις οποίες πραγματοποιούνται οι εργασίες, έχει υπάρξει μια μικρή αναστάτωση στη ροή της κυκλοφορίας, καθώς αφενός διακόπτεται το ρεύμα της ανόδου, λόγω των έργων και αφετέρου, η άναρχη στάση οχημάτων επί της οδού, των οποίων οι οδηγοί επισκέπτονται τις επιχειρήσεις, που βρίσκονται στην περιοχή, με αποτέλεσμα, παρά το γεγονός, ότι ο δρόμος έχει αρκετά μεγάλο πλάτος, τα οχήματα, Ι.Χ., αλλά και Mini Bus, να αναγκάζονται σε ένα συνεχές και επικίνδυνο «ζιγκ-ζαγκ».

Όπως για τη ΔΕΥΑΣ έτσι και για τη ΔΕΗ, σε ισχύ βρίσκεται ο δημοτικός κανονισμός, σύμφωνα με τον οποίο, οι φορείς, που πραγματοποιούν παρεμβάσεις σε οδόστρωμα, οφείλουν να παραδίδουν το σημείο σε άριστη κατάσταση, καθώς σε διαφορετική περίπτωση αντιμετωπίζουν κυρώσεις.