Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου σε παρεμβάσεις στο παραλιακό μέτωπο Ερμούπολης

Εργασίες βελτίωσης στο Νησάκι

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ευπρεπισμού του τοιχίου του παραλιακού μετώπου στην Ακτή Καταδρομικού Έλλη αλλά και οι παρεμβάσεις κατά μήκος του πεζοδρομίου προκειμένου να υπάρξει αναβάθμιση της συγκεκριμένης περιοχής και να διαμορφωθεί σε έναν χώρο κατάλληλο, που θα μπορεί να φιλοξενεί απρόσκοπτα τους περιπάτους των πεζών.

Πρόκειται για εργασίες που περιλαμβάνονται στο συνολικό έργο που πραγματοποίησε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου στη συγκεκριμένη περιοχή και ειδικότερα στον άξονα του προσήνεμου μόλου, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, από το οποίο είχε εξασφαλίσει το ΔΣ πόρους ύψους 100.000 ευρώ.

Βάσει της προόδου των εργασιών, απομένει να υπάρξει η τελική κάλυψη του τοιχίου με σοβά, η αντικατάσταση των μαρμάρων που έχουν καταστραφεί με αντίστοιχης αισθητικής μάρμαρα, ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωση αυτών, θα τοποθετηθούν και κατάλληλα φωτιστικά σημεία.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο με τις ενέργειες που έχει ξεκινήσει ή συνεχίζει η νέα διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου, έχοντας επιδείξει ζήλο αλλά και έργο τους πρώτους δέκα μήνες της νέας θητείας.

Ετικέτες: