Τοποθέτηση πλαστικών κολωνακίων σε στροφή επί της οδού Στ. Πρωίου για την απρόσκοπτη διέλευση οχημάτων και mini bus

Εμπόδια παράνομης στάθμευσης

Η ασφάλεια διέλευσης των οδηγών οχημάτων και δικύκλων καθώς όμως και η απρόσκοπτη πορεία των mini bus από την οδό Σταματίου Πρωίου εξασφαλίζεται πλέον στο ύψος του κτιρίου του Καζίνο, με την τοποθέτηση πλαστικών κολωνακίων.

Περιστατικά παράνομης στάθμευσης κατά το παρελθόν αλλά και έντονο μποτιλιάρισμα που καταγράφεται συχνά και κυρίως τις πρωινές ώρες αιχμής από την ύπαρξη σταθμευμένων οχημάτων στο επίμαχο σημείο, αποτελούν ήδη παρελθόν, αφού τα τεχνητά εμπόδια δεν επιτρέπουν ούτε τη στάση δικύκλου στο ύψος της στροφής.

Κοινή παρατήρηση πολλών συνετών οδηγών έχει υπάρξει κατά καιρούς η ανάγκη οριστικής παύσης των “φαινομένων” άναρχης στάσης οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο που υφίσταται στροφή, προκειμένου να μη συναντά εμπόδια η κυκλοφοριακή ροή και να μη συνωστίζονται οι διερχόμενοι οδηγοί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή πορεία των ίδιων αλλά και για την κυκλοφοριακή πραγματικότητα κατά κύριο λόγο τις πρωινές ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα κολωνάκια φέρουν επάνω τους τις ανακλαστικές ταινίες που επιβάλλεται να υπάρχουν προκειμένου αυτά να είναι ορατά το βράδυ για τους οδηγούς.