Μίνι ανάπλαση της πλατείας πλησίον της ΑΕΝ Σύρου

Με θέα τη θάλασσα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στον χώρο της μικρής πλατείας πλησίον του κτιρίου της ΑΕΝ Σύρου, στη θέση “Νησάκι” προκειμένου να διαμορφωθεί κατάλληλα και να αποτελέσει έναν ευχάριστο κι επισκέψιμο χώρο με... θέα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πρόκειται για μία μίνι ανάπλαση του συγκεκριμένου τμήματος, η οποία, πέραν της αισθητικής αναβάθμισης που θα προσδώσει στο γενικότερο παραλιακό μέτωπο, θα μετατρέψει τον χώρο σε ένα άκρως “φιλικό” σημείο, προς τον κάθε πεζό ή περιπατητή που θέλει να σταματήσει για να απολαύσει λίγα λεπτά ξεκούρασης και την υπέροχη εικόνα της περιοχής Βαπόρια.

Βάσει των σχεδίων που έχει στο πλάνο του, το Λιμενικό Ταμείο Σύρου, συνεχίζουν και υλοποιούνται κανονικά οι απαραίτητες εργασίες, με τα μηχανήματα έργου να μεταφέρουν τα κατάλληλα υλικά που θα καταστήσουν ελκυστικό το συγκεκριμένο σημείο, θα δώσουν τη δυνατότητα θέσεων για όποιον επιθυμεί να θαυμάσει το τοπίο αλλά και θα ενισχύσουν περιμετρικά τα υφιστάμενα τοιχία, με την αντικατάσταση μαρμάρινων μεγάλων πλακών.

Ετικέτες: