Ανάγκη επικαιροποίησης των ενημερωτικών φυλλαδίων σε αφετηρίες και στάσεις της αστικής συγκοινωνίας στην Ερμούπολη

Δρομολόγια παρελθόντων ετών

Δρομολόγια των γραμμών των mini bus του 2015 αλλά σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και του 2014 βρίσκονται μέχρι σήμερα κολλημένα σε ορισμένα σημεία των στάσεων της αστικής συγκοινωνίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, με τους επιβάτες των μικρών λεωφορείων να μην τυγχάνουν της επιβεβλημένης ενημέρωσης.

Χαρακτηριστικά σημεία που επιβεβαιώνουν τα ανωτέρω, είναι η αφετηρία στο Αθλητικό Κέντρο Ερμούπολης “Δ. Βικέλας”, η οποία διαθέτει ταμπέλα με τα δρομολόγια του 2014, αλλά και η αντίστοιχη αφετηρία πλησίον του σούπερ μάρκετ “Μαρινόπουλος”, από την οποία απουσιάζει εντελώς η ενημέρωση. Άξιο αναφοράς είναι επιπλέον, το γεγονός πως, σε μία σειρά άλλων στάσεων της γραμμής “Δόξα – Ερμούπολη – Αθλητικό Κέντρο” παραμένουν τα δρομολόγια της τελευταίας σύμβασης έως το τέλος του 2015, ενώ διανύουμε ήδη το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και η επικαιροποίηση αυτών δεν έχει γίνει.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι στάσεις κατά μήκος της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, της οδού Μπαμπαγιώτου, της οδού Σταματίου Πρωίου καθώς και στην αφετηρία της περιοχής “Δόξα” αλλά και όπισθεν του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου ενώ ως γενικότερο σχόλιο θα πρέπει να επισημανθεί η ύπαρξη συνολικότερης μέριμνας για τις στάσεις των λεωφορείων, οι οποίες φέρουν αρκετές φθορές.

Ετικέτες: