Κλείδωσαν προτού ελέγξουν...

  • Παρασκευή, 15 Απριλίου, 2016 - 13:28

Ένα παράδοξο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στα κοινόχρηστα WC πλησίον του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου στο Νησάκι, όταν γνωστός συμπολίτης μας κλειδώθηκε σε αυτά από τον υπεύθυνο λειτουργίας.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε το πρώην αυτοδιοικητικό πρόσωπο στην εφημερίδα, βρέθηκε στις δημόσιες τουαλέτες περί τις 11 το βράδυ και τη στιγμή που επιχείρησε να εξέλθει από τον συγκεκριμένο χώρο, η προσπάθειά του απέβη άκαρπη... αφού είχε μπει “λουκέτο”.

Δεδομένου ότι αναγράφονται τα στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου λειτουργίας στον εσωτερικό χώρο των κοινόχρηστων WC, ο συμπολίτης μας εν τέλει, τηλεφώνησε από το κινητό του, με τον αρμόδιο ασφαλείας (σεκιούριτι) να επιστρέφει και να τον “απεγκλωβίζει”.

Κατόπιν της ανησυχίας που προκλήθηκε στον π. αιρετόμ αλλά και προκειμένου να αποφευχθεί ένα αντίστοιχο περιστατικό μελλοντικά, ο ίδιος γνωστοποίησε το θέμα με τη μορφή καταγγελίας, επισημαίνοντας πως σκοπός είναι να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο ενόψει και της καλοκαιρινής σεζόν.

Από την πλευρά της διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου δόθηκε ήδη εντολή, ώστε, ο αρμόδιος να ελέγχει επαρκώς τον χώρο προτού κλειδωθούν οι τουαλέτες τις βραδινές ώρες.

 

 

Ετικέτες: