Μίνι ανάπλαση στο παραλιακό τμήμα της Αζολίμνου

Βελτιώσεις προς εξυπηρέτηση λουομένων

  • Πέμπτη, 28 Απριλίου, 2016 - 06:20

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών πλακών σε παραλιακό τμήμα της Αζολίμνου, μετά από απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου, προς εξυπηρέτηση των λουομένων, αλλά και όσων επιθυμούν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα.

Ήδη έχουν αποκολληθεί μεγάλα τμήματα των πλακών που υφίσταντο μέχρι πρότινος προς την πλευρά της νέας επιχείρησης πλησίον της μικρής παιδικής χαράς, τμήμα το οποίο επιλέγουν λουόμενοι που δεν επιθυμούν να βρίσκονται στο αμμώδες κομμάτι της παραλίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το σύνολο των εργασιών αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών, προκειμένου ο χώρος να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους επισκέπτες.

Αξίζει να σημειωθεί δε, πως αποτελούσε ένα εξαιρετικά επικίνδυνο τμήμα στην παραλία της Αζολίμνου, εξαιτίας των φθορών που έφεραν στην επιφάνειά τους οι πλάκες, με αρκετούς λουομένους δε, αλλά και μικρά παιδιά να δυσκολεύονται ακόμη και να περπατήσουν.

Κατόπιν της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου και με άξονα την μέριμνα που αναπτύσσεται για την κατά το δυνατόν εφικτή αναβάθμιση των χερσαίων ζωνών και των παραλιακών μετώπων της Σύρου, ήδη αποτελεί πραγματικότητα η αρχή βελτίωσης του συγκεκριμένου χώρου.