Ικανοποίηση αιτήματος των επιχειρηματιών της περιοχής από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου

Υποβρύχιος φωτισμός στην παραλία Αζολίμνου

Ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα έχει επιτύχει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου στο παραλιακό τμήμα της Αζολίμνου, μετά την τοποθέτηση κατάλληλου υποβρύχιου φωτιστικού εξοπλισμού (LED) στους δύο μόλους, ο οποίος τέθηκε σε λειτουργία προχθές το βράδυ.

Ένα εκ των αιτημάτων των επιχειρηματιών της περιοχής, οι οποίοι κυρίως δραστηριοποιούνται στο παραλιακό τμήμα φαίνεται πως δρομολογήθηκε και ικανοποιήθηκε σχεδόν ταυτόχρονα με την έναρξη της θερινής περιόδου, με τους αρμόδιους να καταφέρνουν να δώσουν “χρώμα” στο μέχρι πρότινος σκοτεινό τοπίο στις προβολές των επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών.

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφόρηση της εφημερίδας, τα ειδικά φώτα τοποθετήθηκαν με ιδιαίτερη μέριμνα κάτω από το ύψος της επιφάνειας της θάλασσας, ενώ προσοχή απαίτησαν και οι συνδέσεις που κρίθηκαν απαραίτητες για την ασφαλή λειτουργία τους, με σκοπό να μην προκληθεί κάποιο πρόβλημα και οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του χωριού, να έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τον περίπατό τους αντικρίζοντας μία νέα βελτιωμένη εικόνα του εν λόγω τμήματος.

Τονίζεται πως, ο φωτισμός της θάλασσας θα διαρκεί καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας σε καθημερινή βάση, με τον ελαφρύ κυματισμό να διαμορφώνει εντυπωσιακές εικόνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως, συνολικά τα αιτήματα των επιχειρηματιών – ανάμεσα στα οποία και το προαναφερθέν - είχαν γνωστοποιηθεί προς τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Σύρου κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, οπότε και μέλη του ΔΣ είχαν συναντηθεί με τον Σύλλογο Επιχειρηματιών Αζολίμνου.

Πέρα από κάθε αμφιβολία, στο χωριό της Αζολίμνου έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν σε μεγάλο βαθμό το παραλιακό τμήμα.