Εργασίες για το δίκτυο ύδρευσης από την ΔΕΥΑΣ στην Ερμούπολη

“Έκλεισαν” οι παρεμβάσεις ύδρευσης

  • Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, 2016 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 18 Οκτ. 2016 - 17:00

Ολοκληρώθηκαν οι ολιγοήμερες παρεμβάσεις από την πλευρά της ΔΕΥΑΣ στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης, στο πλαίσιο του προγραμματισμού για τοποθέτηση βανών ελέγχου και απομόνωσης του δικτύου της περιοχής.

Χθες το μεσημέρι, οι εργάτες που απασχολήθηκαν για τη διεκπεραίωση των συγκεκριμένων εργασιών προχώρησαν στην ολοκλήρωση των απαραίτητων παρεμβάσεων, οι οποίες είχαν ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή. Πρόκειται για ένα μίνι έργο το οποίο θα συμβάλλει στη δυνατότητα απομόνωσης του δικτύου όποτε αυτό απαιτείται, με την πλευρά της ΔΕΥΑΣ μάλιστα να είχε προχωρήσει εγκαίρως στην ενημέρωση των δημοτών και των επιχειρηματιών, καθώς προ ημερών απαιτήθηκε η διακοπή της υδροδότησης για κάποιες περιοχές.

Πρέπει να αναφερθεί πως, οι εργασίες έλαβαν χώρα στο ιστορικό κέντρο και συγκεκριμένα στην οδό Βοκοτοπούλου και στον πεζόδρομο της Πρωτοπαπαδάκη, στην οδό Σουρή και πλησίον της τράπεζας Alpha Bank, με τους εργάτες να προχώρησαν στην αφαίρεση των μαρμάρινων πλακών για να προωθήσουν τις εργασίες. Οι αποκαταστάσεις των μαρμάρων έγιναν χθες, αργά το μεσημέρι, οπότε και το μικρό έργο της δυνατότητας απομόνωσης του δικτύου της Ερμούπολης οδηγήθηκε στο τέλος του.

 

Ετικέτες: