Εκλογές στον Σύλλογο Φιλωτιτών Νάξου

  • Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, 2016 - 12:11

Την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου2016 και ώρα 12.00, καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου μας σε Γενική Συνέλευση, στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων του, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων:
⦁    Οικονομικός απολογισμός
⦁    Απολογισμός συλλογικού έργου κατά τη διανυθείσα διετία
⦁    Καθορισμός ημερομηνίας εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Σε περίπτωση μη προβλεπόμενης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί στον ίδιο χώρο την αμέσως προσεχή Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12.00, χωρίς άλλη πρόσκληση.
Οι εκλογές προγραμματίζονται για την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 από 08.00 έως 20.00. Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους. Αιτήσεις υποψηφίων συμβούλων θα γίνονται δεκτές, από τον πρόεδρο και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που θα ορίσει η Γενική Συνέλευση, από Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 έως και Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 (18.00-21.00).

Αγαπητοί συγχωριανοί,
Η δύναμη του Συλλόγου μας είστε εσείς. Πρόκειται για μια αναντίρρητη αλήθεια που τη διαπιστώνει ο καθένας σε όλες τις συλλογικές μας εκδηλώσεις. Ομοίως και τώρα που καλείσθε σε Γενική Συνέλευση και σε εκλογές. Πρέπει όλοι να ξεσηκωθούμε και να ανταποκριθούμε σ’ αυτό το κάλεσμα με την προσέλευσή μας στις εκλογές. Ο Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου, από τους πιο μεγάλους και πιο δυνατούς της πατρίδας μας, στη δική σας στήριξη και μόνο οφείλει το τρανό ανάστημά του.
Η φιλωτίτικη ψυχή, η θερμή φιλωτίτικη ψυχή που αγαπά με πάθος το γενέθλιο τόπο και κάνει τα πάντα για να τον υπηρετήσει σε κάθε του ανάγκη, αυτή η γεμάτη ζωντάνια ψυχή είναι η κινητήρια δύναμη κάθε συλλογικού οράματος και δράσης.
Γι’ αυτό πρέπει να μην υποστέλλουμε ποτέ το ακμαίο αυτό φρόνημα που προωθεί σε έργα μεγάλα και θαυμαστά το φιλωτίτικο μεγαλείο διά των συλλογικών του φορέων, ένας από τους οποίους είναι και ο Σύλλογος Φιλωτιτών.
Προς τούτο δεν πρέπει να λείψει κανείς από τη Γενική Συνέλευση στην οποία μας καλεί ο Σύλλογός μας διά του Δ.Σ. Δεν πρέπει ομοίως να λείψει κανείς από τις εκλογές που προγραμματίζονται για την 6η Νοεμβρίου 2016. Ένας μεγάλος Σύλλογος αποτυπώνει το μεγαλείο του και στην αθρόα προσέλευση των μελών του σε καθοριστικά καλέσματα, όπως αυτά της Γ.Σ. και των εκλογών. Καλούνται ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι να θέσουν υποψηφιότητα και με την ελπιδοφόρα ζωντάνια τους να κρατήσουν ψηλά τη σημαία των συλλογικών μας οραμάτων.
Το Χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας έχει ξεκινήσει ήδη τα μαθήματά του (δωρεάν) με διδάσκοντα τον κ. Στέφανο Κ. Μουστάκη (νομικό). Οι εγγραφές συνεχίζονται για όσους επιθυμούν να φέρουν τώρα τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν τα μαθήματα νησιωτικών χορών.
Όλες οι ανακοινώσεις μας θα αποστέλλονται με sms και θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας, όπου μπορείτε να ενημερώνεστε.