Κατασκευή κανονικού στεγάστρου για τους επιβάτες στον χώρο της αφετηρίας των λεωφορείων της ΚΤΕΛ Σύρου Α.Ε.

Ρυθμίζεται η απαίτηση... αναμονής

Στην κατασκευή κανονικού στεγάστρου προχωρά ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης στον χώρο της αφετηρίας των λεωφορείων της ΚΤΕΛ Σύρου Α.Ε., μεριμνώντας για τη ρύθμιση μίας σημαντικής εκκρεμότητας μετά το έργο της ανάπλασης.

Κρίνεται αναγκαίο να υπενθυμιστεί πως, η απουσία κανονικού στεγάστρου στον συγκεκριμένο χώρο είχε προκαλέσει αρκετά παράπονα από τους επιβάτες των λεωφορείων, ανάμεσα στους οποίους και μαθητές Γυμνασίων, αφού αναγκάζονταν να “εξυπηρετούνται” από τα δύο μικρά ξύλινα στέγαστρα που είχαν τοποθετηθεί μετά τη διαμόρφωση του νέου χώρου.

Από την πλευρά της, η αρμόδια πλευρά προχώρησε στην αφαίρεση των προσωρινών στεγάστρων που συνέθεταν μία κάκιστη εικόνα στο εν λόγω τμήμα, ξεκινώντας την κατασκευή ενός - μεγάλου ξύλινου με σιδερένιες βάσεις – στεγάστρου προκειμένου οι δημότες να μην παραμένουν εκτεθειμένοι και χωρίς προστασία ενόψει και του χειμώνα.

Η έναρξη των εργασιών ορίστηκε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας και οι εναπομείνασες παρεμβάσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα. Τονίζεται πως, άκρως σημαντικό ως γεγονός είναι η κατάλληλη διαμόρφωση του πεζοδρομίου προκειμένου να εξυπηρετούνται συμπολίτες μας που μετακινούνται με αναπηρικό αμαξίδιο.

Αναφορικά με το θέμα, πρέπει να υπενθυμιστεί ακόμη, ότι η εφημερίδα είχε κάνει σχετική μνεία στηλιτεύοντας την τοποθέτηση των δύο πρόχειρων ξύλινων στεγάστρων, τα οποία ευτυχώς κι αντικαταστάθηκαν άμεσα.