Παρέμβαση προς τη Δημοτική Αρχή προκειμένου να υπάρξει μέριμνα για τον ηλεκτροφωτισμό τμήματος δρόμου που εξυπηρετεί την περιοχή του Δηλίου

Μεγάλη αντίθεση... σε κοντινή απόσταση

Άκρως σημαντική αξιολογείται η παρέμβαση του μέλους της μείζονος μειοψηφίας, Πέτρου Μώτου αναφορικά με την υφιστάμενη κατάσταση μη ηλεκτροφωτισμού τμήματος κεντρικού δρόμου που εξυπηρετεί την περιοχή του Δηλίου και αποτελεί υπό μία έννοια “προέκταση” της κύριας οδού που οδηγεί στον μεσαιωνικό λόφο της Άνω Σύρου.

Κόντρα στον επαρκή φωτισμό της οδού Ανδρέα Παπανδρέου και ειδικότερα του επάνω τμήματος του δρόμου που είναι γνωστός ως Λαλακιά, μέσω του οποίου εξυπηρετούνται δεκάδες οχήματα, δίκυκλα καθώς και πολλά mini bus καθημερινά, παρουσιάζεται η σκοτεινή... εικόνα της οδού που οδηγεί στη θέση Δήλι.

Σύμφωνα με όσα επεσήμανε ο κ. Μώτος, πρόκειται για έναν δρόμο που χρησιμοποιείται συστηματικά από κατοίκους της περιοχής και όχι μόνον, κι ως εκ τούτου χρήσιμο είναι να επεκταθεί το δίκτυο του ηλεκτροφωτισμού με κύριο σκοπό την ασφαλή διέλευση των οδηγών.

Ο ίδιος εκτίμησε πως, δεδομένης της ύπαρξης ορισμένων φωτιστικών και στύλων, υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθεί η συγκεκριμένη ανάγκη, μεταφέροντας το σοβαρό αίτημα αρκετών δημοτών προς τη Δημοτική Αρχή στο πλαίσιο της πρόσφατης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.