Ημερίδα στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Διαβούλευση Σχεδίου Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών Υδατικού Διαμερίσματος Νήσων Αιγαίου

  • Πέμπτη, 31 Αυγούστου, 2017 - 14:31

Πρόσκληση και Πρόγραμμα για την Ημερίδα με θέμα: ‘‘Διαβούλευση Σχεδίου Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Δυτικής Νήσων Αιγαίου’’, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ερμούπολη την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017.

Πληροφορίες για τη διαδικασία διαβούλευσης καθώς και τα κείμενα του Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Νήσων Αιγαίου, βρίσκονται στον ειδικά διαμορφωμένο ιστότοπο  http://floods.ypeka.gr/

Την προηγούμενη ημέρα (Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου) θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα στο πλαίσιο της διαβούλευσης επί της 1ης Αναθεώρησης του Σχεδίου Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Νήσων Αιγαίου (EL14), για την οποία αποστέλλονται πληροφορίες σε διαφορετικό μήνυμα και για την οποία μπορείτε να λαμβάνετε ενημέρωση στον ειδικά διαμορφωμένο ιστότοπο http://wfdver.ypeka.gr/el/home-gr/.

Οι ανωτέρω Ημερίδες θα επαναληφθούν στη Μυτιλήνη, στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Προσεχώς θα σας αποσταλούν οι αντίστοιχες προσκλήσεις και το πρόγραμμα των Ημερίδων.