Έκτακτη γενική συνέλευση για τον Καταναλωτικό Συνεταιρισμό του Νεωρίου

  • Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, 2017 - 12:48

Σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό του Συνεταιρισμού και μετά από απόφαση του Εποπτικού  και του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούνται οι Συνέταιροι του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού των Υπαλλήλων και Εργατών Ναυπηγείου  Σύρου ΝΕΩΡΙΟΝ Α.Ε. ΣΥΝ. Π.Ε. που έχει έδρα την Ερμούπολη Σύρου, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 20-9-2017,  ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18.00,  στην αίθουσα του Super Market, για συζήτηση και λήψη απόφασης για το θέμα :
1. Ενημέρωση και λήψη απόφασης για την εκλογή  εφορευτικής επιτροπής για συμπληρωματικές εκλογές του Διοικητικού Συμβουλίου.
       Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το  Άρθρο 27 του Καταστατικού για να είναι έγκυρη η Γενική Συνέλευση απαιτείται η παρουσία τουλάχιστον  των μισών των εγγεγραμμένων μελών.  Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί σε 7 ημέρες, δηλαδή στις 27-9-2017 την ίδια ημέρα και ώρα και με το ίδιο θέμα της ημερήσιας διάταξης.  Για απαρτία απαιτείται να παρίσταται το 1/5 τουλάχιστον των μελών. Αν δεν υπάρξει απαρτία ούτε στην 2η  Γενική Συνέλευση αυτή  θα επαναληφθεί σε 7 ημέρες δηλαδή στις 4-10-2017 την ιδία ημέρα και ώρα και με το ίδιο θέμα της ημερήσιας διάταξης.