Εντατικοποιείται η προσπάθεια αξιοποίησης των social media για την πρωτεύουσα των Κυκλάδων

Ξεμπλοκάρει το “syros island”

Καθημερινή είναι πλέον η παρουσία της Σύρου στα social media με τη σχετική σελίδα του Δήμου – συγκεκριμένα - στο facebook να “τρέχει” με εντατικούς ρυθμούς αναρτήσεις με σκοπό την προβολή του νησιού στο διαδικτυακό κοινό.

Πρόκειται για μία υποχρέωση που έχει αναλάβει η αρμόδια εταιρεία που εκτελεί τις υπηρεσίες του web marketing για τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης κατόπιν των οδηγιών και της συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής και ειδικότερα της Τουριστικής Επιτροπής, η οποία όπως διαπιστώνεται, καθημερινά προωθείται με σταθερό ρυθμό.

Αναρτήσεις για τα πολιτιστικά πράγματα της Σύρου, καθώς επίσης προσεγμένο φωτογραφικό υλικό για πολιτιστικούς χώρους, παραλίες του νησιού αλλά και διάφορες περιοχές και μνημεία της πρωτεύουσας των Κυκλάδων “κοσμούν” το περιεχόμενο των εν λόγω αναρτήσεων, δίνοντας την ευκαιρία στον διαδικτυακό αναγνώστη κι εν δυνάμει επισκέπτη, να έρθει σε “επαφή” με την ιδιαίτερη ομορφιά του τόπου.

Μία προσεκτική ματιά δε, στις συγκεκριμένες αναρτήσεις καθιστά σαφές πως, η προσπάθεια προβολής της Σύρου απευθύνεται και σε ξένο κοινό, με τη χρήση της αγγλικής γλώσσας να είναι σχεδόν αποκλειστική στα διάφορα posts.

Η άξια λόγου προσπάθεια που ομολογουμένως ξεκίνησε μετά την τουριστική σεζόν, βαδίζει με σταθερούς ρυθμούς πάντοτε στο πλαίσιο και τον άξονα του πλάνου που ζητά η Δημοτική Αρχή από την ανάδοχο εταιρεία του web marketing.

 

 

Ετικέτες: