Διορθωτικές εργασίες στο παραδοσιακό πλακόστρωτο περιμετρικά της πλατείας Μιαούλη

Μίνι αποκατάσταση

Στο πλάνο των εργασιών του Τμήματος Μικρών Έργων εντάχθηκαν τα προβλήματα του παραδοσιακού πλακόστρωτου περιμετρικά της πλατείας Μιαούλη με τους αρμόδιους εργάτες να έχουν προχωρήσει στην αποκατάσταση των περισσότερο επικίνδυνων σημείων.

Συγκεκριμένα, οι εργάτες του Δήμου προχώρησαν χθες το πρωί σε σποραδικές παρεμβάσεις αντικατάστασης των μεγάλων μαρμάρινων πλακών που είχαν αποκολληθεί από τις θέση τους, καθώς υπήρχε έντονος ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος τόσο σε πεζούς, όσο και σε οδηγούς δικύκλων, οι οποίοι εύκολα θα μπορούσαν να χάσουν την ισορροπία τους, περνώντας από τις λακκούβες.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης είχε αντικατασταθεί το σύνολο των προβληματικών και σπασμένων πλακών περιμετρικά της πλατείας Μιαούλη, με τις ειδικές σημάνσεις να έχουν τοποθετηθεί προειδοποιητικά για τους οδηγούς, με φόντο και την ολισθηρότητα που διαπιστώνεται στον συγκεκριμένο δρόμο.

Ωστόσο, μικρά προβλήματα διαπιστώνονται εκ νέου στην κατεύθυνση του παραδοσιακού πλακόστρωτου που οδηγεί προς την πλατεία Στ. Βαφία, τα οποία και θα πρέπει να τύχουν των ανάλογων επουλωτικών εργασιών.