Παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου, Π. Μώτου για τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιοχή “Φλέβα”

Μισές αποκαταστάσεις

Τον χαρακτήρα πρόχειρης αντιμετώπισης των προβλημάτων του δρόμου που εξυπηρετεί την περιοχή της Φλέβας από την πλευρά της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, ανέδειξε ο σύμβουλος της μειοψηφίας, Πέτρος Μώτος στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ορμώμενος από τις εργασίες ασφαλτόστρωσης που υλοποιήθηκαν σε ένα μόνον αρχικό τμήμα του συγκεκριμένου δρόμου που παρουσίαζε έντονα προβλήματα, ο κ. Μώτος θέλησε να επισημάνει πως ως παρέμβαση παραμένει επί της ουσίας ανολοκλήρωτη, αφού σοβαρές ανομοιομορφίες σε τμήμα που οδηγεί στην “καρδιά” της περιοχής, παραμένουν “ανοικτές”.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έθιξε την κακή ποιότητα του οδοστρώματος, από το οποίο καθημερινά διέρχονται πολλά οχήματα και δίκυκλα, επισημαίνοντας την ανάγκη ο Δήμος να δίνει λύσεις και να απαντά στα μικρά και μεγάλα προβλήματα των δημοτών, πρακτικά, ουσιαστικά και ολοκληρωμένα.

Με αφορμή την παρέμβαση του Πέτρου Μώτου επιβάλλεται να τονισθεί πως, πράγματι ο δρόμος που οδηγεί στην περιοχή της Φλέβας, στο μεγαλύτερο μέρος του χαρακτηρίζεται από πολλά προβλήματα, που ανά πάσα στιγμή μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο για τους οδηγούς και τους κατοίκους της περιοχής. Ως εκ τούτου, μία συνολικότερη παρέμβαση από την πλευρά της αρμόδιας Υπηρεσίας θα ευνοούσε την αρκετά υποβαθμισμένη περιοχή.