Δημοτικό Σχολείο Άνω Σύρου

Αίθουσα “κόσμημα” στη διάθεση των μαθητών

Ολοκληρώθηκε εδώ και σημαντικό διάστημα το σύνολο των εργασιών της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου, ενώ η τοποθέτηση του απαραίτητου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και των επίπλων, δίνει πλέον τη δυνατότητα χρήσης της από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Το Δημοτικό Σχολείο της Άνω Σύρου μετά από πολλά χρόνια, διαθέτει ήδη, έναν σύγχρονο χώρο ανάπτυξης παράλληλων δραστηριοτήτων με τις εκπαιδευτικές, που χαρίζει τη δυνατότητα στα μικρά παιδιά να απολαμβάνουν με ασφάλεια και άνεση τις ποικίλες εκδηλώσεις τους.

Κατόπιν της μέριμνας της Δημοτικής Αρχής για την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων παρεμβάσεων και την τοποθέτηση του σύγχρονου εξοπλισμού, το σχολείο θα μπορεί να αξιοποιεί τον νέο χώρο του, τον οποίο και προγραμματίζει να “ανοίξει” για πρώτη φορά στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Στο φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει η εφημερίδα διακρίνεται ο εσωτερικός χώρος της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων, καθώς επίσης και οι χώροι της κουζίνας και των WC που πρέπει να σημειωθεί πως εξυπηρετούν και τις ανάγκες των ΑΜΕΑ.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, τα εγκαίνια του έργου από τον Δήμο προγραμματίζονται για τον επόμενο μήνα.