Ρίψη πίσσας στις θέσεις που αποκολλήθηκαν μαρμάρινες πλάκες στην οδό Κάσου που οδηγεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων

Αντιαισθητικά “μπαλώματα” και αποζημιώσεις

Αποκατάσταση που προκάλεσε αντιαισθητικό αποτέλεσμα στο παραδοσιακό πλακόστρωτο της οδού Κάσου, τον δρόμο που εξυπηρετεί την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων, υλοποιήθηκε προ αρκετών μηνών, εξαιτίας των σοβαρών ατυχημάτων που προέκυπταν σε διερχόμενους οδηγούς.

Συγκεκριμένα, αν και αποκαταστάθηκε το προβληματικό τμήμα του πλακόστρωτου σχετικά με την “απαίτηση” της δυνατότητας ασφαλούς διέλευσης των πολιτών που οδηγούν οχήματα και δίκυκλα, ωστόσο, δεν μπορεί να μη στηλιτευθεί το γεγονός πως η ρίψη πίσσας στα κενά σημεία, κάθε άλλο παρά ενισχύει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του μικρού δρόμου.

Το θέμα αναδεικνύεται εκ νέου, με φόντο την έγκριση αποζημίωσης της Οικονομικής Επιτροπής σε πρόσωπο που είχε ατύχημα στον συγκεκριμένο δρόμο και απαιτήθηκε η ολιγοήμερη νοσηλεία του σε Νοσοκομείο, αφού αυτό το γεγονός, μπορεί να υπενθυμίζει την υποχρέωση φροντίδας του Δήμου για τους δρόμους, όμως, δεν σημαίνει αυτόματα, πως, οι όποιες ενέργειες αποκατάστασης, αφήνεται μπορούν να παραβλέπουν... τον ξεχωριστό παραδοσιακό χαρακτήρα μικρών οδών της Ερμούπολης.