Αίτημα της Τοπικής Κοινότητας Φοίνικα προς την Τεχνική Υπηρεσία της ΠΝΑι

Αποκατάσταση περιφερειακού δρόμου

Τον προγραμματισμό εργασιών που θα αποκαθιστούν τον περιφερειακό δρόμο του Φοίνικα, η έναρξη του οποίου ορίζεται λίγα μέτρα πριν την παραλιακή οδό και μετά το πρατήριο καυσίμων του χωριού, ζητά με απόφασή της η Τοπική Κοινότητα Φοίνικα.

Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνεδρίαση των μελών της, τέθηκε επί τάπητος το θέμα καθίζησης και ρωγμών που παρατηρούνται επί του οδοστρώματος και μάλιστα σε αρκετά τμήματά του, με σκοπό τη λήψη απόφασης που θα διαβιβαστεί στην Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, ώστε να αποκατασταθεί ο δρόμος.

Θα πρέπει να αναφερθεί πως, από τη συγκεκριμένη οδό, επισημάνθηκε πως διέρχονται αρκετές φορές βαρέα οχήματα, ενώ υπογραμμίστηκε η καθημερινή διέλευση οχημάτων και δικύκλων, των μονίμων κατοίκων της περιοχής.

Εκ μέρους της Τοπικής Κοινότητας ζητείται από την αρμόδια Υπηρεσία η άμεση δρομολόγηση των εργασιών, με σκοπό τη διέλευση των οδηγών από το εν λόγω σημείο, με ασφάλεια. Άλλωστε, δεν πρέπει να παραβλέπεται η άφιξη της χειμερινής περιόδου σύντομα, κατά τη διάρκεια της οποίας - και δεδομένων των υψομετρικών διαφορών που παρατηρούνται στο οδόστρωμα -, τα νερά της βροχής, θα λιμνάζουν.